8500 Pápa, Teleki u. 2. +36 89 510 560 weores@papaitk.hu

 

Mert adni jó!

Az egyik legfelemelőbb karácsonyi öröm adni másoknak. Így az ünnepek közeledtével egyre többet gondolunk a meghitt családi összejövetelekre, az otthon illatára, az ajándékozásra, arra, hogy a gondosan becsomagolt ajándékokat milyen örömmel fogadják majd a szeretteink. De ne felejtsük el, hogy sajnos nem mindenki töltheti az ünnepeket ilyen körülmények között. Sok gyermek intézetben él, mert nincs családja vagy a hozzátartozói nem tudnak róla gondoskodni vagy éppen tartós kórházi ellátására szorul.
Mi azonban úgy gondoljuk, hogy Nekik is jár a karácsony! Ennek jegyében iskolánk a diákönkormányzat szervezésében már második éve csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipősdoboz kampányához, mely során Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központjával karöltve szerezhetünk örömet sok nehéz sorsú kisgyereknek. Lélekemelő volt megtapasztalni azt, hogy mennyi önzetlen és adni akaró család van, akik készek voltak arra, hogy ebben a nem könnyű időszakban a rászoruló gyerekekre is gondolva, eljuttassanak hozzánk „egy-egy doboznyi szeretetet”. Megint bizonyított az iskola közössége: mindig képesek vagyunk összefogni a jó ügy érdekében!
Köszönjük mindenkinek a nagy gonddal és szeretettel összeállított csomagokat. Gondoljunk arra, hogy idén Szentestén hány kisgyermek arcára csalunk mosolyt, csillogást a szemükbe miközben bontogatják a dobozkákat. Szeretetet adni: ez az érzés teszi a karácsonyt az év legvarázslatosabb ünnepévé!
Az iskolai diákönkormányzat nevében ezúton kívánok mindenkinek áldott, békés szeretetteljes karácsonyt és boldog új esztendőt!
Szabó Zsuzsanna
DÖK-segítő tanár

2022 mert adni jo

(további képek megtekinthetők iskolánk hivatalos FB oldalán a következő linkre kattintva: LINK)

 

Elérhetőségek

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola

8500 Pápa, Teleki u. 2.

Tel.: +36 89 510 560

E-mail: weores@papaitk.hu

OM:037009

VF 2301

Nyitvatartási idő:
07:00 - 18:00 óra között

Információk

 

orokos

logo ref int color x small

aktiv iskola logo

EFOP 3.2 

Weores banner

 

fenntarthatosagi temahet 2021 

logo uj hulladekcsokkentes

dth logo

 

banner honlap
penz7 logo small

 

menza etlap

   

infopapa logo mini

 

papa ma logo sm 

palyazati logo 1

 

TAMOP 3 1 4 logo

 

O365 dl

 

KKA logo sm

 

pontvelem

 

mini W S Zoldbajnokok logo

 

link varosi ovodak

 

 határtalanul logo

Copyright © 2017. Pápai Weöres Sándor Általános Iskola. Powered by WebLION CMS&Host